Juhla- ja kokoustila Wanha Parsi

kutsuu juhlimaan tai kokoustamaan ympäri vuoden. Se on upea noin 50-paikkainen täyden palvelun juhla- ja kokoustila, joka on kunnostettu vanhasta navetasta 2018-2019.

Kesällä osallistujia mahtuu toinen mokoma lisää, kun käytössä on myös lato, navetan vintti ja juhlateltta.

Hyvin varusteltu keittiö tarjoilu- ja ruokailuastioineen, astiasto 100 hengelle. Meiltä voit vuokrata myös pöytäliinat kaunistamaan kattaustasi.

Pitopalvelu järjestyy kauttamme tai sovitusti voit käyttää omaa tarjoilua.

 

Tilamme on valmiina sinua varten, järjestetään yhdessä juhlasi teeman mukainen paras vaihtoehto.

Miltä kuulostaisi

häiden tai merkkipäivän vietto stressaamatta aikatauluista? Vuokraa koko viikonlopuksi Wanha Parsi ja Saunatupa.

Perjantaina hoidat koristelut ja valmistelut, lauantaina keskityt juhlimaan ja sunnuntaille jää rauhassa jälkien korjaus ja tavaroiden pois vienti.

Miltä kuulostaisi

järjestää tilaisuus maaseutumiljöössä vanhassa navetassa? Navetan vintillä voit laittaa vaikka tanssiksi kantrityyliin. Tarjoilut ja esim. kokoustaminen hoituvat hienosti navetan salissa ja lato antaa mahdollisuuden lisätilana monenlaisiin tarpeisiin.

Miltä kuulostaisi

viettää viikonloppu juhlien, aluksi isommalla ystäväjoukolla Wanhassa Parressa ja jatkot pienemmällä porukalla rennosti saunalla, jossa myös yöpymismahdollisuus?

Miltä kuulostaisi

järjestää yrityksesi tilaisuus rauhassa, viihtyisissä ja moderneissa, kuitenkin vanhaa kunnioittavissa puitteissa? Saatte hengähtää luonnon keskellä. Kiviojan Helmi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet myös ulkoiluun ja pelailuun. Lopuksi voit palkita väkesi saunan pehmeissä löylyissä.

 

Katso varaustilanne

 

pyydä tarjous